IT, Konsulent
   51 - 200 ansatte
      Oslo
    http://www.bearingpoin...BearingPoint er et internasjonalt konsulentselskap med over 4000 ansatte globalt. I Norge er vi ca. 150 ansatte, lokalisert på Tjuvholmen i Oslo. Vi har et spennende og offensivt miljø hvor mulighetene til å påvirke og forme arbeidsplassen er store. Hos oss får du tidlig ansvar og vi legger til rette for at du kan få en rask utvikling.


Vi jobber med en rekke spennende kunder innen ulike bransjer og tilbyr konsulenttjenester innen ledelsesrådgivning i kombinasjon med sterk teknologikompetanse. Vi ønsker å jobbe sammen med våre kunder for å skape varige og målbare resultater. Konsulentene våre er dyktige og jordnære og har variert faglig bakgrunn.


Vi gir deg muligheten til å forme din karriere og personlige utvikling gjennom spennende prosjekter hos noen av Nordens ledende virksomheter. Vi ønsker å rekruttere deg som vil jobbe prosjektorientert og kombinere inngående forretningsforståelse med teknologi.


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer