Våre samarbeidspartnere


PWC-logo

PWC

PwC er verdens største nettverk av rådgivere, revisorer og advokater. Vi leverer et bredt spekter av profesjonelle tjenester og er en av landets ledende leverandører innen rådgivning og revisjon. I Norge har vi nært 1500 ansatte, representert i et landsdekkende kontornettverk.
Tjenestene som leveres fra rådgivningsenheten til PwC i Norge omfatter prosessforbedring, strategisk analyse, verdikjedeoptimalisering, IT-strategi og systemvalg, prosjekt- og endringsledelse, i tillegg til transaksjonsstøtte, M&A, verdsettinger og finansiell rådgivning.

Visma-logo

Visma

Visma er et av Nordens største IT-konsern og ledende leverandør av cloud basert business software og tjenester til et bredt spekter av kundegrupper innen privat og offentlig sektor. Våre IT-løsninger bidrar til å gjøre våre 600 000 kunder mer effektive og til enhver tid ett skritt foran sine konkurrenter. I tillegg benytter ytterligere 330 000 kunder oss som hostingpartner.

Vi har hovedkontor i Oslo og over 5500 ansatte fordelt i 15 land. Visma har gjort over 100 oppkjøp og hadde i 2016 en omsetning på NOK 7 855 mill.

Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer