IT, Konsulent
   51 - 200 ansatte
      Bergen
    http://www.avoconsulti...Vi er mange ulike mennesker i Avo, men felles for oss alle er en brennende interesse for teknologi – både hvordan den er bygget opp og hva den kan brukes til. Vi skjønner at teknologiske løsninger utnyttes best når vi ser helheten av problemet de skal løse. Derfor jobber vi i grensesnittet mellom teknologi og forretningsutvikling, og er med på hele reisen for å hjelpe kundene våre - fra prosesskartlegging og utvikling, til implementering og oppfølging. Og når kundene blir fornøyde, liker vi å feire - både små og store seire! 

Vi jobber med store og små kunder innen blant annet bank og finans, shipping, olje- og energisektoren, havbruk, offentlig, industri, telecom, bygg og anlegg, eiendom og helse. Noen av teknologiene vi har jobbet med så langt er RPA, Chatbots, ML, AI, IoT, Cloud, Analytics og Low-Code Platforms. 

I dag er vi nesten 150 fantastiske kollegaer, og vi er er på utkikk etter enda flere til å bli en del av vår arbeidsplass, både i Oslo og i Bergen. 


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer