IT, Konsulent
   51 - 200 ansatte
      Bergen
    http://www.avoconsulti...Gjøre positiv endring enkelt
Avo ble startet fordi vi likte å løse problemer ved å bruke teknologi – så enkelt. Vi har alltid vært nysgjerrige på ny teknologi, men først og fremst hvordan den virker – eller hvor den ikke virker. For å ta i bruk teknologi så handler det jo egentlig bare om oss mennesker. Denne jakten på hva folk faktisk har behov for og hva virksomheter må gjøre for å nå sine mål har ledet oss til stadig flere nye satsninger i Avo.

Der vi startet med én teknologi i verktøykassen og et noe naivt problemløser-tankesett, bruker vi nå en rekke teknologier. Vi er nærmere 150 medarbeidere med spisskompetanse på teknologi, data, endring, design og forretningsutvikling. Med det samme tankesettet, en oppgradert verktøykasse og ekspertisen vi trenger får vi stadig økt tillit fra norsk næringsliv til å løse deres utfordringer.

Opp gjennom årene har det vært mange “nerdekvelder” på kontoret der vi har lekt oss med ulike teknologier. Men gleden av å faktisk fikse et problem for en bruker – “få det i prod” som vi ofte sier, det er dette som driver oss. En utålmodighet mot å “fikse noe” ledet oss tidlig til å se verdien av lavkodeteknologier.

Lavkode endrer flere etablerte spilleregler for innovasjon, digitalisering og forbedring, og mange år ligger vi nå i fronten av denne utviklingen.

Vi har kontorer i Bergen & Oslo


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer