IT, Konsulent
   11 - 50 ansatte
      Arendal
    http://www.meshtech.noMeshtech er et ledende B2B internet-of-things-selskap grunnlagt i 2014 i Sør Norge. I løpet av kort tid har Meshtech utviklet seg til å bli et av Norges raskest voksende IT-selskaper som samarbeider med en rekke ledende aktører innenfor offshore olje og gass, bygg og anlegg, helse og velferd, og tungindustri. Vårt team er eksperter på å utvikle sensor- og nettverksteknologi med mange års erfaring fra ledende elektronikk- og teknologiselskaper.


Meshtech leverer en helt unik IoT-løsning basert på Bluetooth Low Energy som hjelper bedrifter med å sømløst samle inn, overføre, og analysere data fra deres daglige drift. Dette kan føre til store kostnadsbesparelser og åpner opp for helt nye forretningsmodeller.


Gjennom tett samarbeid med Telenor og Nordic Semiconductor utvikler Meshtech også løsninger basert på «cellular IoT», nærmere bestemt sensor- og nettverksteknologi som kommuniserer over Telenors eksisterende nettverk via NB-IoT og LTE-M. Dette vil bane vei for industrielle bruksområder som frem til nå ikke har vokst raskt fram, og således vil man se at etterspørselen for industrielle IoT-løsninger vil vokse markant i tiden fremover.


Meshtech er et av få selskaper i Norge som er godt posisjonert for storskala IoT, og nå søker vi deg som har lyst til å stå på frontlinjen med oss og skape fremtidens løsninger.


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer