11 - 50 ansatte
      Oslo
    https://www.ontogeny.no/Ontogeny Group ble etablert i august 2017. Vi arbeider med offentlige og private organisasjoner som er i oppstarts-, vekst- eller modenhetsfasen, og som trenger vekst, fornying eller omstilling for å utvikle seg videre. Fellesnevneren er utvikling. Dette kan være organisk utvikling knyttet til strategi, forretningsutvikling, omstilling mv., men også strukturell utvikling knyttet til eierskifte og kapitalinnhenting.

Vi tilfører kraft og presisjon i utvikling og realisering av en virksomhets forretningsmodell. Vi bidrar med strategisk, finansiell og analytisk kompetanse som setter retning og gir grunnlag for en ambisiøs, men realistisk gjennomføringsplan.

Ontogeny Group består av erfarne personer med toppleder- og seniorrådgiverkompetanse, med dokumenterte resultater fra både tidligfaseselskaper, vekstselskaper og store, modne selskaper.

Vi holder til i hyggelige lokaler svært sentralt i Oslo, og har konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser, inkl. gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Les mer om oss på www.ontogeny.no


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer