10 001+ ansatte
      Oslo
    https://www.acciona.co...ACCIONA er et globalt selskap med en forretningsmodell basert på bærekraft, som har som mål å tilby bærekraftige løsninger for de viktigste globale utfordringene, bidra til å skape mer motstandsrike samfunn og utforme et bedre plan gjennom tilførsel av fornybar energi, infrastruktur, vann og tjenester over hele verden.

Med nærvær i mer enn 40 land utfører ACCIONA sin forretningsvirksomhet basert på forpliktelsen til å bidra til den økonomiske og sosiale utviklingen av de samfunnene de opererer i.

Som et ledende firma for utvikling av bærekraftige løsninger over hele verden ligger ACCIONA i forkant av FoU + I og innovasjon, og bruken av banebrytende teknologi er kjennetegnene i alle sine prosjekter.

Infrastrukturavdelingen av ACCIONA, som består av fem forretningsområder (bygg og anlegg, OPS, vann, industri og tjenester), tilbyr løsninger tilpasset hvert prosjekt og garanterer et integrert tilbud som dekker hele verdikjeden til et prosjekt: utvikling, prosjektering, gjennomførelse, drift og vedlikehold.

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer