Konsulent
   51 - 200 ansatte
      Oslo
    https://www.thevit.no/

TheVIT er et konsulentselskap som tilbyr tjenester innen økonomi, HR, Business Intelligence og forretningsutvikling. Kundene får skreddersydde løsninger med kompetanse og kapasitet som passer deres behov. Vi har kontorer i Oslo, Hamar og Halden, og vi leverer tjenester til bedrifter i ulike bransjer og av ulike størrelser i hele Norge.

TheVIT utfører rådgivnings- og forbedringsoppdrag innen teknologi, systemer og prosesser. Vår kompetanse innen ulike systemer gjør at vi kan utføre forbedringsarbeid i systemer, med integrasjoner eller ved hjelp av robotprosessautomatisering (RPA).

TheVIT tilbyr også tradisjonell Management for Hire, der vi tilbyr tjenester i form av ressurser som kan ta oppdrag som blant annet CFO, økonomisjef, Controller, HR Business Partner og HR-leder.

Innenfor Business Intelligence skreddersyr vi faktabasert styringsinformasjon og gjør den tilgjengelig gjennom teknologi. På denne måten kan våre kunder ta informerte beslutninger som forbedrer inntekter og resultat.

Powered by Froala Editor


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer