Finans, Forsikring
   1001 - 5000 ansatte
    http://www.gjensidige.noGjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs, og har tilbudt forsikringstjenester i mer enn 200 år. Vi har rundt 4000 ansatte og tilbyr forsikringsprodukter i Norge, Danmark, Sverige og i Baltikum. I Gjensidige har vi tenkt langsiktig siden 1819 og det betyr at vi engasjerer oss i felleskapet, i kundene våre og i bærekraftige løsninger. Uansett hva du jobber med hos oss får du gjennomført både viktige prosjekter, jobbet i interessante team og oppnådd dine ambisjoner.

Hos oss jobber det både ingeniører, tallknusere, jurister, utviklere, journalister og statsvitere. Vi ansetter UX-designere, analytikere, problemløsere, sosiologer, sykepleiere og økonomer. For ikke å snakke om kapitalforvaltere, idémakere, ledertalenter, kundebehandlere, kommunikasjonseksperter – og mye mer. I tillegg har vi sterke fagmiljøer innenfor salg, IT og analyse.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer